sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

On siis kevät


Tämä projekti on ollut kesken jo pitkään - projekti keskeytyi itseasiassa siihen, että lanka loppui. Projektissa käyttämääni Indie-lankaa sai vain lankakaupasta, joka on kyllä niin kuusessa, ettei sinne vahingossakaan eksy. Niinpä ostoreissu siirtyi piiiitkälle kevääseen, vaikka aloitin projektin jo tammikuussa. Ja niinhän siinä tietenkin kävi, että kun pääsin lankakauppaan, oli tarvitsemani sävy loppu. Piti ottaa toista sävyä, joka oli kuitenkin mahdollisimman samanlainen kuin alkuperäinenkin. Seuraava kuva paljastaa, mikä projekti oli:


Ranteenlämmittimet! Tai jotkin, virallisia nimiä tuntuu olevan miljoona, joten kutsun näitä nyt ranteenlämmittimiksi. Olivat muuten käytössä tänään ja lämmittivät kivasti. Vasemmanpuoleinen on neulottu kokonaan alkuperäisellä sävyllä, oikeanpuoleisen tummanruskea osa on uutta sävyä. Nyt mulla olis tuota lankaa sitten vaikka kuinka paljon - mutta kuitenkin niin vähän, ettei siitä oikeastaan saa enää mitään kummoista.

Eilen pyörähdin kirpputorilla. Sieltä löysin kivan kivan pellavaliinan, joka joskus monen vuoden päästä saattaa saada työn keittiöpyyhkeenä - siksi virkkasin ja ompelin siihen narun, josta sen saa roikkumaan. Hintaa taisi olla 1,50€, jos en väärin muista. Ja tietenkin oli ihan pakko ostaa, kun löysin kahdet puikot (kokoa 2½ ja 3½) yhteishintaan 0,80€

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti