sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

...ja vähän virkkausta

Tämä on taas niitä hetkiä, kun ei ole tekemistä ja pitää keksiä sellaista - eli, kun koeviikko on tulossa ja tekemistä olisi oikeasti vaikka millä mitalla. Tällä kertaa oli aivan pakko virkata ranteenlämmittimet, vai miksikä näitä nyt kutsuisi... Kaulaliinasta on jäänyt yli Isoveli-lankaa (kaikissa väreissä) ja päätin käyttää tähän hommaan vihreää ja sinistä. Ohje on suunnilleen omasta päästä, vaikka olenkin melko varma, että sain inspiraation aikoinaan joskus jostain kirjasta.

Kuva on nyt vähän säälittävä, sillä kuvaushetkellä ei ollut ketään apuna - piti siis itse yrittää säätää ja itselaukaisukuvat olivat lähinnä outoja - siksi vain vasemman käden lämmittäjä pääsi poseeraamaan.


Virkkasin tämän vasemman ensin. Siitä tuli vähän tiukka, mutta parempi niin, ettei roiku kädessä. Sen jälkeen virkkasin oikean, josta sitten tulikin aivan liian löysä. Luovutin ja parin päivän päästä (eli eilen) päätin purkaa koko hässäkän ja tehdä sen uudestaan. Nyt oikea ja vasen näyttävät jopa melkein samanlaisilta, mutta kuitenkin riittävästi. :)

Nyt pitäis vaan saada tilaisuus käyttää näitä - tulisipa jo kunnolla kevät, että voisi heittää lapaset kaappiin ja tehdä tilaa kevätneuleille ja -virkkauksille. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti