sunnuntai 4. heinäkuuta 2010

Aina yhtä ihanat muffinssit


Telttailuretki mielettömällä kaveriporukalla tarvitsi ehdottomasti kaiken mässyn lisäksi myös itsetehtyä evästä, eli päästiin jälleen kerran Repsun kanssa leipomaan muffinsseja. Tällä kertaa teimme pienen pieniä vaaleanpunaisia kirva- ja leppäkerttumuffinsseja sekä suklaamuffinsseja.

Pienten muffinssien paistaminen onnistui yllättävän hyvin, vaikka aluksi pelättiinkin, että ne palaisivat ihan kokonaan. Lopputulos näyttää kuitenkin ihan hyvältä. Eikä maussakaan ollut valittamista - paitsi ehkä turhan kuiva taikina.
Jalat kirvoille tehtiin mansikkanauhasta, lakunauhasta, norsunauhasta tai miksi sitä ikinä haluaakaan kutsua. Lopuksi muffinssit saivat vihreän kuorrutteen ja nonparellisilmät. Leppäkerttumuffinssit koristeltiin tummalla suklaalla. Valitettavasti edellämainituista muffinsseista ei ole kunnollista kuvaa, mutta tarkkasilmäisimmät voivat tiirailla niin leppäkerttuja kuin kirvojakin blogimme otsikkokuvasta.

Suklaamuffinssit olivat onneksi ihan normaalikokoisia, sillä minimuffinssien teko oli yllättävän haastavaa. Suklaamuffinssit saivat koristeekseen hienon valkosuklaa-tummasuklaa-sekoituksen (jonka taiteellisuudesta voidaan kiittää Repsua, joka lähti tänään lomailemaan ja tulee sitten mukaan blogitouhuun).

Ja kyllä - muffinssit maistuivat.

3 kommenttia:

  1. namnam :D ps onks tos Veeralotta tos yläpalkkikuvas? kun se näyttää et se tahtoo kuristaa jonku xD

    VastaaPoista
  2. Me otettiin ne loput söpöt pikku muffinssit mukaan tänne, ja nyt noi kaikki ihastelee niitä tuolla :D

    VastaaPoista
  3. Mä en muista onks se Veeralotta :( Ja se on hyvä, että niissä muffinsseissa riittää ihmettelemistä :D

    VastaaPoista