perjantai 16. heinäkuuta 2010

Persoonallisuutta huoneeseen

No niin, jospa minäkin aloittaisin täällä kirjoittamisen :)

Jotakuinkin viime vuonna aloin selata vanhoja Demi-lehtiäni, jotta voisin heittää turhimmat lehdet pois ja saada samalla lisää tilaa lehtikoriin. Samalla bongasin mm. kuvia Rupert Grintistä (mm. Ron Weasley) sekä Gillian Andersonista (Salaisten kansioiden agentti Scully). Päätin kerätä kuvat talteen, jotta voisin käyttää niitä johonkin kivaan tarkoitukseen.

Hieman myöhemmin tajusin, että kotoolta löytyi muutamia taulujen kehyksiä. Niinpä sain idean, että voisin kasasta leikkaamistani kuvista hienoja, omaperäisiä tauluja.

Ylhäällä oleva kuva taulusta on ensimmäinen aikaansaannokseni. Taulussa esiintyvät kaikki suurimmat näyttelijäsuosikkini: David Duchovny, Gillian Anderson, Hugh Laurie, Rupert Grint sekä Daniel Craig, joka ei niin suuri suosikkini enää ole. Lisäksi taulussa on kuva kahdesta alienista (X-Files on kiva ja sitä rataa), ja taustalle olen laittanut juonipaljastuksia Californicationista.

Tällaisten taulujen tekeminen oli melko helppoa. Tarvitsin vain paljon kivoja kuvia ja muutamia artikkeleita (taustalle) sekä otsikoita suosikkinäyttelijöistäni. Muuliotus on ystävällisesti antanut minulle näitä tarvitsemiani lehtileikkeleitä. Lisäksi olen tarvinnut taulun kehyksiä, saksia sekä kärsivällisyyttä kuvien pyörittelyyn :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti