maanantai 28. helmikuuta 2011

Svenska igen

Eräällä kaverillani oli synttärit, ja päätin tehdä hänelle lahjan, joka perustui pelkästään yhden ruotsintunnin keskusteluun. Keskustelu päättyi siihen, että kaverini totesi (vitsillä) haluavansa paidan, jossa lukee "Jag gillar att springa i skogen" ja sen hän myös sai.

Outoa kyllä onni suosi kerrankin. Löysin mustan t-paidan, joka oli juuri oikeaa kokoa ja jossa ei ollut minkäännäköistä printtiä tai kuviointia. Paita oli kaikenlisäksi viimeinen, joten onneksi satuin kauppaan juuri sinä päivänä. Askartelukaupasta puolestaan tarttui mukaan valkoinen kangasmaali.


Halusin tekstistä juuri tietynlaista, joten päätin leikkiä veitsellä ja paksuhkolla pahvilla ja tuputella maalia siveltimen kärjellä. Ongelma vain oli se, että pahvinpalasia tarttui maalin reunaan. Suurimman osan sain pois, mutta... en ihan kaikkea. Paidasta tuli ihan kiva, mutta saajan mielipide jäi vähän epäselväksi. :D

Ja vielä varmuuden vuoksi pikainen suomennos niille, joille ruotsi ei koskaan ole ollut se vahvin kouluaine. "Jag gillar att springa i skogen" = "Tykkään juosta metsässä" & "Ojdå, jag har gått vilse!" = "Oivoi, olen eksynyt!"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti