sunnuntai 26. kesäkuuta 2011

Let the Music Play

Juhannusreissulla mummolan kätköistä löytyi vinyylilevyjä. Halusin kokeilla suurinpiirtein jokaisessa käsityöaiheisessa blogissa nähtyjä vinyylilevykulhoja. Tätä ohjetta sovelsin aika reippaalla kädellä :D Tarkoitus oli siis laittaa  levy ison kulhon päälle ja levyn päälle paino, jolloin levy painuu kulhoon sisälle.Käyttämäni kulho oli ilmeisesti liian pieni, koska ensimmäinen levy ei painunut nätisti sen pohjalle niinkuin piti, vaan sen reunat rupesivat lerpattamaan kulhon reunojen yli. Sitten otin sen pois uunista, vääntelin hetken, vain todetakseni, että levy on keskeltä edelleenkin ihan kova.
Sitten kokosin mummolan uuniin muutamia astioita väärinpäin päällekäin, ja laitoin osittain lörpsähtäneen levyn siihen päälle. Tällä taktiikalla sain muuten ihan kivan astian, mutta pohja oli kuprulla. Ensimmäisen kulhon annoin Mummulle :) Toisen ison levyn laitoin suosiolla heti "väärinpäin" astiapinon päälle, ja se onnistui oikein loistavasti! :) Pohja on ihan suora!  

Suosikkini kaikista on kuitenkin tosisymmetrinen Mamban sinkku. Pieni levy upposi oikein nätisti ison astian sisälle. :D 

Näitä aion tehdä vielä muutaman lisää, toin kotiin pari vinyylilevyä. Ellen sitten innostu kuuntelemaan niitä :D (ei pelkoa; meillä ei ole sellaista soitinta, eikä kasarihumppa muutenkaan ihan iske :D)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti