perjantai 3. kesäkuuta 2011

Uusi arkistointijärjestelmä

Varmaankin jokaisella käsitöiden harrastajalla on kerättynä kaikennäköistä turhaa, ja nytpä tuleekin minun oma "turha" keräilyni, joka sai alkunsa laiskuudesta. Eli, olen leikellyt lehtiä ennen kuin ne menevät roskiin ja nyt on sitten kauhea kasa lehdistä leikattuja kuvia eri väreissä ja kuvioissa valmiina vihkojen tms. koristeluun. Aiemmin olin väkertänyt kissanruokalaatikosta sellaisen systeemin, jossa oli kartonkiset välilevyt erottamassa eri väriset leikkeet toisistaan, mutta vähitellen olen onnistunut tuhoamaan leikkeet miltei käyttökelvottomiksi. Jotain oli siis keksittävä.


Marssin kirjakauppaan ja ostin kirjekuoria. Ne sitten koristelin, kuten ylläolevasta kuvasta näkyy - ja kissahan kiinnostui myös. :)

Kirjekuoria on eri väreille: punaiselle, keltaiselle, siniselle, vihreälle, oranssille... sitten on vielä oma kuville ja sellaisille leikkeille, jotka eivät selkeästi ole yhtä tiettyä väriä. Nyt leikkeet toivottavasti pysyvät ehjänä.


Kirjekuoretkin piti tietysti saada järjestykseen. Otin käyttöön uuden kissanruokapaketin, jonka päällystin lahjapaperilla - ja väkersinpä siihen kannenkin. Amalia oli tietysti eri mieltä ruokalaatikkojensa käytöstä arkistointiin, mutta enää se ei muista koko laatikkoa. :D Toivotaan nyt, että tämä systeemi toimii mahdollisimman pitkään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti