torstai 30. kesäkuuta 2011

Valkoista kangasmaalia

Äiti yllätti ja osti minulle yksivärisen t-paidan. Jo jonkin aikaa olen halunnut kokeilla valkoista kangasmaalia paitojen kuvittamiseen ja nyt tuli tilaisuus!


Inspiraatio iski nopeasti. TOTORO-PAITA! :D Muttamutta, jotakin tapahtui. Tai ainakin omasta mielestäni paidan kuva näyttää loppujen lopuksi enemmän pullealta pupulta kuin Totorolta. Kuvan "painaminen" paitaan onnistui kuitenkin hyvin. Käytin apuna leivinpaperia, sillä 1) se on läpikuultavaa ja 2) se ei päästä kosteutta lävitseen. Huono puoli oli se, että piti olla erittäin varovainen, paperi kun on ohutta ja muutenkin liikkuvaista. Onneksi on maalarinteippiä. :)

Ja tällainen paidasta tuli:


Pullean pupun sateiset seikkailut?

Toinen paita olikin sitten pinkki paita, jolle todellakin tahdoin tehdä jotakin. Niinpä teinkin. Tosin, en tiedä onko paita yhtään sen fiksumpi kuin aiemmin, mutta onpahan ainakin vähemmän pinkki. Meneehän se ehkä mökkipaitana tai yöpaitana tai jotain?

1 kommentti:

  1. paidoista tuli uskomattoman söpöjä ja olen itsekin miettinyt omien paitojen tekemistä.
    siitä herääkin kysymys jos toinenkin; mistä ostit kangasmaalia, ihanko tavallisesta askartelukaupasta? Ja oliko valikoimassa esimerkiksi harmaata ja violettia?

    olet tehnyt todella hienoa työtä koko blogin kanssa :)

    VastaaPoista