maanantai 7. maaliskuuta 2011

Kivat kivat kotipöksyt


Nyt on uudet kotipöksyt viimein tehty! Vanhat ovat olleet jo pitkään kaikin puolin rikki, eikä niitä ole oikeastaan enää voinut käyttää. Sain kuitenkin viimein otettua itseäni niskasta kiinni. Marssin kangaskauppaan, ostin kangasta ja aloin ommella. No, kaikkihan ovat varmasti jo ymmärtäneet, että ompelukoneellani on henkisiä ongelmia? Ensinnäkin, ompelukoneeni käsitys siksakista on HIUKAN omalaatuinen, eikä suorassa ompeleessakaan ole kehumista. Niinpä jouduinkin lainaamaan ompelukonetta hiihtoloman vierailullani, jotta sain housut ommeltua. Mutta eipähän tarvinnut enää tapella, ei!


Housuihin tuli luonnollisesti kuminauhaa - jota tuli myös lahkeisiin, ihan käytännöllisyyden vuoksi. Housuihin tuli myös pieni tasku, jos vaikka tarvitsee pitää mp3-soitinta tai jotain mukana kulkiessaan vaikkapa tietokoneen äärestä jääkaapille... Valkoisella kangasmaalilla piirtelin pari kukkaa housuihin ja housut olivat valmiit. Vaan vieläpä olikin yksi ongelma. Kokeilin housuja monta kertaa jalkaan saadakseni selville kumpi puoli on etu- ja kumpi takapuoli.

Niinhän siinä taas kävi, että arviointivirheen vuoksi "etupuoli", jolle taskukin on kiinnitetty, onkin takapuoli. Aluksi meinasin pitää näitä jonkin näköisinä "backside front" -mallisina housuina (upside down ei nyt toiminut, joten piti vähän soveltaa englannintaitoja), mutta housut tuntuivat kaikin puolin epämukavilta. Niinpä housut ovat nytkin jalassani tasku ja kukkaset takana.

Tässä vielä kuva housuista niin, ettei kissa (joka muuten ei halua olla valokuvattavana, mutta ryntää aina jokaiseen viralliseen blogikuvaukseen mukaan) ole päällä peittämässä näkyvyyttä:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti