keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

Virkattu pannukakku?


Ei nyt sentään. Novitan Huopanen-langasta on jo pitkään ollut meneillään projekti, joka suojelee takapuolta jäätymiseltä. Nimittäin takapuolenalunen autoon, jonka penkit ovat talvisin jäätävät ja kesäisessä auringonpaisteessa tulikuumat.

Tarkoitus oli käytännössä virkata ympyrää niin kauan, kunnes (laskimen avulla laskettu) sopiva halkaisijan mitta olisi saavutettu. Projekti kesti suunnilleen ikuisuuden, sillä ympyrän virkkaaminen on TYLSÄÄ. Alussa jaksoin virkata kiinteitä silmukoita (vaikken todellakaan tiedä voinko kutsua niitä tällä nimellä, sillä silmukkani ovat yleensä lievästi sanottuna omalaatuisia), mutta jossain vaiheessa kyllästyin ja rupesin tekemään jotain puolipylvään tapaista, kuten ylläolevasta kuvastakin näkyy.

Värivalinnat ovat ehkä omalaatuiset (eikä niillä ole mitään tekemistä ruotsalaisten kanssa), mutta ihan kiva tuosta tuli. :D Sain tämän eilen virkattua, kun jouduin jäämään kotiin, pahemmanlaatuinen flunssa kun iski.

Tänään takapuolenalunen päätyi sitten pesukoneeseen! Odotin kauhulla, mitä tapahtuisi - mutta mitään sen pelottavampaa ei sitten tapahtunutkaan. "Virkattu pannukakku" kutistui ihan normaalilla tavalla (tai niin oletan, en nimittäin ole ennen tehnyt Huopasesta mitään!) ja pienen venyttelyn jälkeen se alkoi jopa näyttää joltakin, eli pyöreältä.

Pitäisi päästä autoilemaan, että voisi kokeilla toimiiko tämä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti