perjantai 11. maaliskuuta 2011

Näperrrrrystä

Korupihdit on ihan rakkaus :D Sain ne eilen, ja sitten (melkein) heti rupesinkin väsäilemään korviksia. Myös pikkurinkuloita sain eilen, ja nyt korujen näpertäminen taas onnistuu hyvin!Pinkit korkkarit ovat suosikkini. Toinen niistä on halki, kuten kuvasta näkyy, mutta sitä varten on liimaa ;) Korkkareihin sekä legopalikoihin tein reikiä lämmittämällä klemmaria kynttilässä. En halunnut polttaa sormiani joten tuhosin yhden sormikkaan "patalapuiksi" ;D (bongaa kuvasta myös avaimet ja lukiolaisten suosikkieväs, vauvanruokapurkki!) 

Toy Story-avaimenperästä tein myös korvikset. En kyllä edelleenkään ymmärrä, että miksi Herra perunapäällä on naama molemmin puolin mutta Woodyllä on vain yksi naama :D (harmi että avaimenperä on vanha, eikä siis ollut mitään mahdollisuutta että siinä olisi ollut Ken. Ken oli suosikkimme kun käytiin katsomassa Toy Story 3! :D)

Pikkusiskoni löysi paljon erilaisia helmiä siivotessaan huonettaan, ja tahtoi niistä rannekorun. Lupasin tehdä sen hänelle, kun saan korupihdit, ja nyt sitten tein sen. Tuli ihan kiva :D Sydänkorvikset ovat vähänniinkuin samaa sarjaa ;) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti