sunnuntai 16. tammikuuta 2011

Mustan kissan tango

Kun joskus (ei niin kauan aikaa sitten eli viime vuoden puolella) innostuin suunnittelemaan neulekuvioita, suunnittelin hauskan kissakuvion. Halusin kokeilla kuvion toimivuutta käytännössä ja päätin tehdä lapaset. Itselläni niitä on liikaa, joten nämä tulivat äidille. :)

Aloitin lapasten tekemisen jo vuoden vaihteessa, mutta sininen lanka loppui. Eilen sain ostettua sitä lisää ja kun vielä Amalia-kisu herätti minut puoli kahdeksalta, päätin kuluttaa aamuni tekemällä lapaset loppuun! Niistä tuli itse asiassa ihan kivat ja kissakuvio on hauska. Lapasten toiselle puolelle tein tietenkin tassunjälkiä! :D

Tällä kertaa lapasten kanssa ei ollut juurikaan ongelmia. Peukalot jäivät törröttämään vähän hassusti, mutta eivätköhän nekin siitä käytössä asetu.

Viime viikonloppuna siivoilin lankakaappiani ja mietin, mitä keksisin neuloille, joita putkahtelee esiin milloin mistäkin tai hukkuvat aina ties mihin. Neulatyynyyn neulat olivat liian tylppiä, joten päätin askalletta niille pienen laatikon. Laatikko ei pysy kunnolla kiinni, mutta ongelmaa ei ole niin kauan kuin rasian kanssa kävellessään muistaa pitää kannesta kiinni. :)

Operaatio Vanhojenmekko on sekin muuten jatkunut. Pidän teitä kuitenkin vielä jännityksessä, mutta paljastan, että valmista alkaa tulla. :D :D

1 kommentti: