sunnuntai 8. toukokuuta 2011

Äitienpäiväkaakku :)

Söimme perjantai-iltana kakkua ukin syntymäpäivien tiimoilta, joten äiti toivoi äitienpäivä"kakuksi" muffinsseja. Tein sitten suklaamuffinsseja, jälleen kerran samalla hyväksihavaitulla ohjeella. Tällä kertaa tosin laitoin jonkin verran kaakaojauhetta mukaan.Muffinssien päälle pursottelin kermavaahtoa. Kyllä se pursotin on sitten vaan niiiiiiiin kiva :D:D
Paistoin muffinssit eilen iltapäivällä. Tänään, kun koristelin niitä, muffinsseja oli huomattavasti vähemmän jäljellä :D Onneksi riittivät.
Ensimmäisen pellin muffinssit olivat jotenkin tosi isoja, joten toisen pellin muffinssit jäivät taikinapulan vuoksi vähän säälittävin pieniksi. Maku oli kuitenkin tosi hyvä!

Muffinssit olivat vielä komeampia heti uunista tullessaan, kuin kuvissa, mutta silti nämä eivät tällä(kään! ;D) kertaa lässähtäneet. Tykkään näistä vuoista kovasti kun muffinssit pysyvät upeina :)

Olen myös huomannut, että vuokiin on kätevä ottaa dippiä ja tulla sitten omaan huoneeseen mussuttamaan rauhassa sipsiä, kun muut katsovat lätkää ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti