keskiviikko 4. toukokuuta 2011

Grattis!! :)

Kaveri täytti 18 vuotta. Teimme hänelle Nipan kanssa söötin pussilakanasetin. Ostimme vaaleanpunaisen ja vaaleanvihreän lakanan, ja revimme vähän paremman kokoisiksi. Sitten alkoi hauska osuus: kirjoitimme numerot 1-40, ja jokaisen numeron jälkeen tuli lammas. Kahdeksantoistan jälkeen tulee PARTYLAMMAS! :D (kirjotusvihreitä voi toki aina bongata, mikäli kuvasta saa selvää.)

Toiselle puolelle lakanaa piirsimme paljon erilaisia lampaita. Sieltä voi bongata jumppaavia lampaita, Coulombin lain (fysiikka on kivaa...), ufolampaan, vankilampaan.. Mielikuvitus melkein loppui kesken :D 

Kangasta jäi reilusti yli, joten teimme myös tyynyliinan. Siihen kirjoitimme lukuja samalla idealla kuin pussilakanaankin, tällä kertaa på svenska. (tyynyliinastakin voi bongailla kirjotusvihreitä ;) ) Vihreä tussi kuoli, joten tyynyliinassa on vain kahdenvärisiä lampaita. 

Tyynyliinan toiselle puolelle piirsimme lammasjengin. (laskekaa lampaiden jalat. :D) Lampaiden masuissa lukee, ruotsi-teeman mukaan, "GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN!"  

(ja koko komeus oli joulupukkipussissa. :D)

4 kommenttia:

  1. Aivan ihan idea! Pitäisköhän itsekin ruveta piirtelemään lampaita pussilakanoihin... =D

    VastaaPoista
  2. Kannattaa kokeilla ;) paitsi polviin vähän sattui piirtely/kirjoittelusessioiden jälkeen.. :D

    VastaaPoista
  3. oi miten söpöt lakanat!! :D:D ps. niis on hyvä nukkuu :D kiitos paljon teille! :D

    VastaaPoista