perjantai 6. toukokuuta 2011

Onnee Ukki seitkytviis vee!

Ukki kysyi minulta jouluna, kun neuloin mummolassa, että neuloisinko hänelle lapaset. Nyt kun hänellä oli 75-w-synttärit (ONNEA!! :D ) niin päätin neuloa hänelle tumput lahjaksi. Lankana on mustaa ja siniraidallista Seiskaveikkaa. Silmukkamäärät on ihan päästä heitetty, melkein tuli liian kireät. Onneksi kuitenkin mahtuivat saajan käsiin oikein hyvin :)

Minulla oli hyvä tarkoitus tehdä kaksi lapasta, jotka ovat toistensa peilikuvat. Ensin tajusin, että peukkulevennykset eivät menneetkään symmetrisesti. No, en antanut sen haitata, koska kukaan ei oikeasti tajua jos sitä ei rupea katsomaan. Sitten neuloin peukalot. Tuskallista tuo musta lanka. Mokasin muutaman kerran, mutta selvisin kunnialla (?) loppuun asti.  

Toisen peukalon puolessavälissä kokeilin, miltä se tuntuu kädessä, koska minulla on suurinpiirtein samankokoinen käsi kuin ukilla. Siinä vaiheessa tajusin, että minulla on kaksi vasemman käden lapasta... Onneksi en ollut ollut ahkera, enkä päätellyt langanpäitä, ja kärjen purkaminen onnistui. Lanka myös riitti kärkien uudelleenneulomiseen. :)  Lapasista tuli ihan kivat, mutta en (ainakaan vapaaehtoisesti) halua neuloa mustaa lankaa, ihan kamalaa varsinkin pimeässä! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti