lauantai 14. elokuuta 2010

T-paitataidetta

Innostuin koristelemaan t-paitoja muutamia vuosia sitten, kun halusin tehdä tuttavilleni jotakin hieman omaperäisempää lahjaksi kuin kaupasta ostetun kahvimukin tai muuta typerää. T-paitoihin piirtämällä/kirjoittamalla (lähinnä kirjoittamalla, koska piirustustaitoni ovat kovin vajaavaiset :D) saa itselleen - tai kenelle nyt paitaa tekeekään - kovin omannäköisensä paidan.

Vasemmalla puolella olevan paidan tein ystävälleni syntymäpäivälahjaksi. Edessä lukee nimi, ja Muuliotus piirsi nimen alle mursun kuvan. Myös alalaidassa oleva kuningaspusukala on Muuliotuksen kynänjälkeä. Pääasiassa paita sisältää kuitenkin viisaita - tai oikeastaan vähemmän viisaita - lausahduksia ystäväni suusta.
Paidan toisella puolella nämälausahdukset jatkuvat... :)

Oikealla puolella on kuva Mulder-yöpaidastani,
jonka tein vuosia kaapissani pyörineestä t-paidasta.Paita on toinen onnistunut tekele, jossa käytän siirtopaperia. Käyttämäni kuvakollaasi Salaisten kansioiden agentti Mulderista on - yllättävää, mutta jälleen kerran - Muuliotuksen tekemä. Tulostin kuvan siirtopaperille kääntämällä sen ensiksi kuvanmuokkausohjelmalla peilikuvakseen (yleensä tämän vaiheen olen unohtanut). Sitten silitin kuvan valkoiselle kankaalle,jonka sitten ompelin paitaan (okei, en itse ommellut, vaan äiti auttoi, sillä olisin muuten hajoittanut ompelukoneemme).
Takapuolelle kirjoitin pari osuvaa lainausta Salaisista kansioista, äiti ompeli taas kankaan, ja paita oli valmis =)

Seuraavaa paitaa en itse tehnyt, vaan käskytin kavereitani kirjoittamaan kaikkea nipamaista paitaan. Näin sain tylsän sinisestä paidasta kovin mielenkiintoisen näköisen :D

Viimeisimmästä aikaansaannoksesta tuli treenipaita. Tein sen Repsun ja minun Teräspakarat-kuntovideota varten. Nimen Teräspakarat keksimme Herkules-videosta, kannattaa muuten katsoa ;D. Etupuolella lukee luonnollisesti "Teräspakarat". Taakse kirjoitin "Hercules", sillä esitin videossa Herkulesta. Ja jotta paita ei olisi näyttänyt kovin karulta, laitoin myös oman ringettepelinumeroni paitaan.

1 kommentti: