keskiviikko 1. syyskuuta 2010

Det är syksy nu.


Syksy tulee, ja talvikin lähestyy, joten siivosin pipo/hanskalaatikkoni. Sieltä löysin eräät sormikkaat, jotka oli kovin kivat, siis silloin kun ne olivat ehjät. Nyt niiden sormet olivat aivan kuluneet pyöräilyn takia. Siispä ajattelin, että kun niistä leikkaa sormet pois, niin saan syksyisille keleille sopivat pyöräilykynsikkäät (en tiedä mikä niitten nimi oikeesti on.)Yläreunaan virkkasin (suurella menestyksellä!!) valkoisesta langasta reunuksen, jotta leikkaamani silmukat pysyisivät paikallaan. Vähän epäonnistuin tavoitteessani, sillä sormikkaiden lanka oli hyvin haperoa. Mutta kivan väristä! :D Saa nähdä, kauanko kestävät... Jos nyt vaikka tämän syksyn!

Valkoinen lanka on äidin jämälangoista tekemän keskeneräisen villapaidanyritelmän jämiä. Hän on yrittänyt ehkä n. 20 vuoden ajan neuloa kirjavaa villapaitaa. Tällä hetkellä se on luultavasti tosin minun kaapissani.. 

Syksy tulee, sen huomasi jo muutama päivä sitten kun olin kaverini kanssa ulkoilemassa. Minulla oli villasukat, kynsikkäät (?) ja ysillä tekemäni fleece-takki. Se on ehkä erään tosi söpön vihreäpilkullisen pitkähihaisen T-paidan lisäksi ainoa itseommeltu vaatekappale mitä kehtaan pitää missään julkisesti.

Ainoastaan rintataskut ovat vähän epäonnistuneet, mutta ei sitä menossa huomaa! Sekä nauhakuja, jota en tahtonut jonka jouduin sittenkin osittain ompelemaan... Mutta takki on ihanan lämmin. (ps. on kamalan hankala ottaa hyviä kuvia päällä olevasta takista... Vino ja vastavaloon ja epäselvä ja vaikka ja mitä!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti