tiistai 21. syyskuuta 2010

MEILLÄ OLI KOVIN HAUSKAA!! :D

Olipa kerran Repsu, Muuliotus, Nipa ja Kala. He kävivät vierailulla Nipan luona ja pelasivat Aliasta. Eivätkä tienneet mitä eroa on portaalla ja partaalla. Myöhemmin samat fiksut lukiolaiset päättivät kirjoittaa tarinan Mursut Tuhon Portaalla. Ja tehdä siihen kuvitukseksi mursujengin.
Muuliotuksella on jänniä muovailuvahoja. Hän on tehnyt niistä mm. joululahjaelukoita kavereille. Ja ne on ihan kamalan söpöjä!! :D Ja nyt minä ja Muuliotus väsäsimme siis mursuja samasta muovailuvahamömmöstä. Ja niistä tuli myös kamalan söpöjä! Keltainen alfaurosmursu (yläkuvassa, se millä on liila käsilaukku. Älkää kysykö miksi sillä on käsilaukku =) ) on ensimmäinen koskaan tästä materiaalista tekemäni juttu. Mutta kovin söpö ja onnistunut :D
 Muuliotus teki tyttö- ja poikaystävämursut. Söpöt, vai mitä!! :D
Meinasin tehdä söpöt banaanikorvikset tuosta massasta, mutta en osannut. Silloin Muuliotus muisti, että hänellä on hassuja banaanihelmiä jemmassa, ja hän antoi kaksi niistä minulle. Ja nyt illalla kun ei ollut muuta tekemistä (paitsi fysiikan ja enkun läksyt..), tein niistä BANAANIKORVIKSET!! :D 
(mulla ei ole partaa. kuva vaan on niin kamalan tarkka :D)
En pidä korviskoukuissa olevista pikku metallipalloista ja jousista (ks. pöllökorvis) vaan otin ne pois sekä banaaneista että pöllöistä ja laitoin helmiä tilalle. Tykkään paljon enemmän!  
Itseasiassa tykkään kamalasti!! 

Muovailuvahajutut ja korvikset, to be continued ;)

Pipo on valmis. Paitsi että siitä puuttuu tupsu & nyörit, mutta voin tehdä ne vasta kun olen saanut lapaseni valmiiksi koska ajattelin käyttää kaiken pinkin lankani loppuun ja tarvitsen sitä myös tumppuihin. Joten niistä sitten enemmän myöhemmin =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti