sunnuntai 5. syyskuuta 2010

Pinssejä!!

 Väkersin tänään aikani kuluksi tuollaiset. (oikeasti olisi pitänyt tehdä vaikka ja mitä muuta...) Pinssien taustat ovat vanhoja pinssejä, toinen oli jo valmiiksi ilman kuvaa ja toisesta hajoitin kuvan nyt. Ongelma oli ainoastaan se, että koko pinssi levisi käsiin. Kuva oli ollut metalliosien välissä, ja nyt siihen jäi liian suuri rako. 

 Joten toisen pinssin takaosa on huomattavasti siistimpi, kun sain sen kankaan sullottua väliin. Kestävyydestä en tosiaankaan tiedä. Varmaan mukana roikkuu, kunnes joku tarttuu siihen. 

Se pinssi menee muuten Katjalle (toverille, jolta sain puoliksi Einstein-nuken) koska itse en sitä tarvinne. Ja sitäpaitsi, se toinen on hienompi joten pidän sen itse ja laitan laukkuuni. Tai siis laitoin jo ;)

Näpersin myös laukkuni vetoketjuun puuhelmihärpäkkeen hajonneen lammasavaimenperän tilalle. Siitä tuli ihan kiva.  

(kuva feilaa. Pahasti. Sen siitä saa kun yrittää ottaa pimeässä salamalla..) Mutta perusidean nyt näkee. JA LINKIN PARKIN PINSSIN :D Laukussani on myös monta muuta pinssiä, koska minusta on kiva löytää laukkuni koulun kassimerestä, jossa on samanlaisia Marimekon kasseja useampikin.

Aamulla kävi katastrofi! Astuin kännykkäkoruni päälle (äiti aina varoittaa jättämästä kännykkää lattialle. Nyt tiedän miksi.) ja se meni rikki. Mutta onneksi on Eri-keeper! Sain muffinssini liimattua, ja liiman kuivuttua se näyttää onneksi ihan samalta kuin ennenkin.

Pipoa olen myös virkannut tänään(kin). Ja tuli kriisi: olen tehnyt samalla ohjeella, langalla ja silmukkamäärällä ennenkin pipon, ja se on juuri sopivan kokoinen. Mutta sovittaessani uutta pipoa se tuntui vähän liian kireältä. SOVITAAN että se johtuu vain siitä että pipo on vielä pahasti kesken, vai mitä!! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti