lauantai 25. syyskuuta 2010

Shoppailua & korviksia

Eilen oli shoppailupäivä, kierreltiin kirpputoreja ja askartelukauppoja. Hakakirppikseltä löysin Marimekon silmälasikukkaron, helmirannekorun, liiloja ja valkoisia puuhelmiä ja Ihmeperhe-DVD:n. Ehkä paras mahdollinen aika ostaa se DVD, koska harkoissa onnistuin jotenkin jännästi muljauttamaan nilkkani ja jouduin tänään olemaan aloillani.

Värinapista ostin korvakorujen taustoja. Nappikorvisten taustat olivat tosi kalliita ja niitä oli vain 2 paria/paketti mutta tarvitsin niitä jotta voin tehdä NAPPIKORVIKSET! Ne sitten väsäsin tänään kun oli tylsää. Ja niistä tuli kivat :D Ensin meinasin tehdä ne isoista sinisistä napeista, mutta päätin että ne ovat ehkä sittenkin liian isot.

Toivottavasti Erikeeper kestää. En ole koskaan kokeillut, pysyykö metalli ja muovi sillä liimalla kasassa. Toivottavasti se kestää myös muffinssikännykkäkorussani, jonka onnistuin hajottamaan uudestaan.  

Tein joskus muutama vuosi sitten itselleni korvakorutelineen. Siinä vain on aivan liian vähän reikiä tämänhetkisille korvakoruilleni. Ja roikkuvien korvisten on turha edes kuvitella roikkuvansa siinä! Joten olen ajatellut, että pitäisi väsätä jossain vaiheessa uusi korvisteline.

Kirppikseltä ostamani lilat ja valkoiset puuhelmet (ja kaikki muutkin) laitoin lasipurkkiin. Nyt niitä voi ihailla koko ajan, ne on tosi söpöt =)

Koeviikolla on hyvää aikaa vain lagata ja virkata. Ekasta lapasesta puuttuu enää vähän matkaa niin se on valmis! :D (kokeisiin ei siis tullut luettua tänään... Ehkä huomenna sitten?)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti