sunnuntai 12. syyskuuta 2010

hihihi =)

Olipa kerran kaveriporukka, joka päätti laulaa Singstaria erään päivän. Siispä he tarvitsivat syötävää. Jolloin Nipa, Muuliotus ja Repsu hihkuivat innosta, kun pääsivät jälleen leipomaan!
Teimme söpöjä minttukikkareita. Tosi hyviä! Täältä bongasin ne ja täältä myös. Ohjeita sitten vähän sovellettiin :D
Näihin tuli mintunmakuisia Domino-keksejä, vaniljarahkaa ja suklaata päälle. Kuulostaa ihan simppeliltä, ja niin se periaatteessa olikin, Nipan haba joutui vähän tosin koetukselle keksien murskaamisessa. Ja päällystäminen oli hiukan hankalaa mutta kyllä siitäkin selvittiin!
Päällystämisen teki hankalaksi se, että suklaa oli sulaa eikä millään tahtonut mennä nätisti joka puolelle pallukkaa. Joten laitoimme vain päälle suklaata. Olivat ihan riittävän makeita noinkin!

Teimme myös juustokakkua. KALKKIS-juustokakkua, koska täyte on vihreää. Käytimme Muuliotuksen elintarvikevärin lopun täytteeseen. Ja päällä on kaikkien lukiolaisten suosikkielintarviketta: VAUVANRUOKAA!! :DMelkein pilasimme koko kakun. Muuliotus oli nostamassa sitä jääkaappiin, ja rupesi siirtelemään tavaroita sivuun jotta kakku mahtuisi sinne. Silloin minä ryntäsin ottamaan kakun käteeni, ja vuoan pohja irtosi. Vuoassa sillä hetkellä sisällä nestemäistä juustokakkumömmöä. Onneksi saimme kuitenkin kakun kunnossa lautaselle, ja se ei levinnytkään lattialle.
Oli hyvää!
Kaikkialle pitää myös tehdä muffinsseja. Tietenkin. Tälläkin kertaa päätimme turvautua tuttuun ja hyväksikoettuun suklaamuffinssiohjeeseen. Päälle aioimme laittaa vaaleanpunaiseksi värjättyä valkosuklaata ja tummaasuklaata sekoitettuna tähän tyyliin. Laitoimme suklaapalat muovipussiin ja nestemäistä väriä sekaan. Ennenkin, ajassa ennen blogia, meille kävi myös näin värillisen suklaan kanssa: suklaasta tuli kovin jäykkää mömmöä.
Dumppiskikkareita. Ensi kerralla tiedetään, että EI kannata laittaa nestemäistä väriainetta suklaaseen jonka meinaa saada kivasti sulatettua. Muuten muffinssit onnistuivat hyvin =)
Milloin uudestaan?? :D

1 kommentti:

  1. mahollisimman pian >:D
    Noi oli niin hyviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!

    VastaaPoista