lauantai 16. lokakuuta 2010

(Epä)onnistumisia

Jo jonkin aikaa olen keräillyt lehdistä kuvia, jotta voisin päällystää itselleni uuden päiväkirjan. Viime viikolla sain kuvia vihdoin riittävästi, ja jopa sommiteltua & liimattua ne kirjan kanteen! Hirmu hankalaa yrittää liimata kuvat täsmälleen samalla tavalla kuten ajattelee aluksi... Mutta tuli kovin hieno, ainakin omasta mielestäni! Kirjan kontaktoinnin teki hankalaksi takakannen kuminauha. Mutta selviydyin siitä hyvin, (tosi laadukkaassa) kuvassakaan ei näy mitään ongelmia! :D  


Aloitin joululahjojen tekemisen tänään. Ja aloituspisteessä edelleen ollaan. Tarkoituksenani oli ommella söpö Totoro-pussukka kaverille, mutta vetoketju, vuori, alalangat, ompelukone, harppi jne eivät suostuneet yhteistyöhön. Lopputuloksena pussukka, jota ei kehtaa antaa kenellekkään joulu- tai miksikään muuksikaan lahjaksi. Vetoketju meni ihan killiin. Silmät eri paria (se oli puoliksi suunniteltua; en löytänyt samaa paria olevia valkoisia suuria nappeja:D), mahan kaaret ihan vinksin vonksin. Ehkä keksin jotain muuta joululahjaksi kyseiselle kaverille :D Ja kaikille muille. Ihan joulufiilis, kun ulkona sataa lunta (räntää ihan sama) :D (pussukasta ei voi laittaa yhtään laadukkaampia kuvia.)

Eilen sain muuten valmiiksi synttärilahjan Nipalle. Ei enää kauaa että voin pistää kuvia tännekin, mutta jostain KUMMAN syystä en vielä niitä laita ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti