sunnuntai 31. lokakuuta 2010

ONNEE munki puolest Nipa ;D

Tietenkin minäkin tein Nipalle synttärilahjan itse. Päätin virkata  hänelle psykedeelisen lammasperheen! :DNiistä tuli aika söpöt. Vauvan kanssa oli vähän ongelmia, ensin meinasin tehä ihan liian läskin pikkuvauvan, mutta toisella yrityksellä onnistuin. Myös vauvan vaippa oli ongelmallinen, ei se näytä oikeasti yhtään vaipalta :D pikku vikoja. Pääasia että lampaat on tosi söpöjä! 
Myös kortin askartelin luonnollisesti itse.  Leikkasin lehdistä paljon Nipaa kuvaavia lausahduksia, ja sommittelin ne lampaan mahaan. Onneksi ei meinannut mennä hermot kun selasin lehdet läpi, leikkasin tekstit, leikkasin tekstit uudestaan siistiksi ja liimasin ne ja tajusin, että ihan muutama sana tarvitaan edelleen, ja lopuksi kontaktoin koko kortin (pöytään kiinni hehheh..). Mutta loppujen lopuksi tuli (ainakin omasta mielestäni) tosi hieno=)
Kortti jopa pysyy (välillä) pystyssä, kuten alunperin suunnittelin. Ja sillä on vain yksi pää ja neljä jalkaa, koska muuten se näyttäisi todella typerältä kun sen levittää kuten alakuvassa (upeat kuvat by Nipa koska itse en osannut ottaa hienoja & selkeitä.). Pää, häntä ja jalat piti kiinnittää liiman lisäksi kontaktimuovilla, koska ne eivät millään meinanneet pysyä lampaan massussa kiinni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti