tiistai 2. marraskuuta 2010

Kipeenä on kivaa (EI TODELLAKAAN.)

Loma loppui periaatteessa sunnuntaina. Paitsi minulla. Kuumetta ja yskää, eli en ole voinut mennä kouluun. Vaikka olisinkin tahtonut koska YKSIN ON KAMALAN TYLSÄÄ. Tosin olen saanut ihan rauhassa katsoa telkkaria (en IKINÄ katso TV:tä jos en oo kipee :D) ja neuloa. Tarvitsin jotain riittävän helppoa neulottavaa, kesken olevat kirjoneulelapaset ovat vaikeat koska niissä täytyy seurata ohjetta. Niinpä päätin neuloa niiden väriin sopivan pipon. Eri langasta tosin. Täytyy sanoa, että oli tosi jännää neuloa paksuilla puikoilla kun olen neulonut TOSI kauan pelkkää 7-veljestä -lankaa :DKyseessä on siis periaatteessa ensimmäinen palmikkoneuleeni. Käytännössä olen palmikoita kuitenkin neulonut aiemmin, eli seiskalla kun teimme mallitilkkua, missä oli perusperus edestakaisinneule, sileäneule, joustinneule ja muut jännät. Mutta ikinä en ole palmikoita mihinkään oikeaan neulonut. Siihen nähden TOSI hyvin onnistuin =) Ainoastaan alareuna on vähän typerä. Alareunan resori on nimittäin vähän löysempi kuin palmikot. Sen seurauksena pipo on sopivan kireä ylempää, mutta alhaalta se on liian löysä. MITÄ MÄ TEEN ÄÄÄÄÄ. ;D (yskin... hehheh..) 

Pipon malli on ihan hatusta vedetty (kuten melkein ihan kaikkien muittenkin juttujen joita teen, myös näiden housujen!!! En piirtänyt edes kaavoja, piirsin mukaillen toisten housujeni saumoja suoraan kankaaseen :D): ensin neuloin suoraan ylöspäin ja sitten lopuksi kavensin ihan kaikki silmukat yhteen. Tosi vaikeeta. =)

2 kommenttia:

  1. Hieno pipo! Kipeäpäivinä ei oikein ole muuta tekemistä, joten siloin on mukava vain olla,kutoa ja tuijotella lempiohjelmiensa tuotantokausibokseja.
    Täällä blogissa on muuten todella hienoja töitä, erityisesti lammaskortti oli huvittava!

    VastaaPoista
  2. Kiitos meidän kaikkien puolesta =)

    VastaaPoista