sunnuntai 14. marraskuuta 2010

To-to-ro Totoro

Repsu linkitti(?) kerran kuvan ihanoista Totoro-lapasista ja päätin, että jonain päivänä teen itselleni samanlaiset. Korvaläppäpiposta jäin paljon vihreää lankaa yli, joten halusin käyttää sitä, mutta toisen värin kanssa kriiseilin ikuisuuden. Halusin vihreämn kanssa valkoista, mutta en halunnut ostaa typerää isoa valkoista lankakerää, sillä kyseistä väriä en kuitenkaan käyttäisi ikinä loppuun.
Reissattuamme viikon Liettuassa (koulujuttuja), halusin välttämättä tehdä jotakin. Sitä paitsi olin löytänyt Liettuasta valkoista lankaa, suunnilleen eurolla, pienen kerän, joten iloisesti omistin nyt valkoista lankaa ja sain Totoro-lapasunelmani toteutettua. :)

Lapasista tuli vähän kummallisen näköiset, sillä lankojen hallinta oli hankalaa. Kummallisen näköiset tarkoittaa tässä tapauksessa, että lanka on joskus liian kireällä, joskus liian löysällä. Kaiken lisäksi vasemmasta lapasesta tuli hiukan kireämpi kuin oikeasta... Toivottavasti venyvät käytössä. Lapasten toisella puolelle piti alunperin tulla ruutuja, mutta kun ensin olin tehnyt toisen lapasen melkein valmiiksi, epäonnistunut ja purkanut koko hässäkän, halusinkin tehdä pystyraitoja. Lapaset valmistuivat parissa illassa ja käyttö alkaa huomenna! :D

Liettuasta löysin myös uusia pinssejä reppuuni! :) Haisuli-pinssi, joka repussani oli aiemmin (ei kuvaa tässä blogissa) hajosi ennen reissua, enkä ole vielä saanut hyviä korjausideoita (tai olen, mutta tarvittavat välineet puuttuvat.

Liettualaisessa (Siauliai, kauppakeskus Akropolis) lelukaupassa oli myynnissä Hello Kitty -pinssejä, jotka löysivät tieni reppuun melkein saman tien. Vilnasta Uzupiksesta löytyi musta pinssi, jossa roikkuu pyykkejä ja Vilnan lentokentältä söpö vaaleanpunainen pinssi, jonka tekstin tarkoitusta minun oli pakko kysyä myyjältä. Teksti tarkoittaa suunnilleen sitä, että vaikka saattaa vaikuttaa hiljaiselta, ajatukset ovat... no... hämäriä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti