lauantai 27. marraskuuta 2010

Lapasia

Jee! Ne on nyt valmiit! Nimittäin mun ihan ekat kirjoneulelapaset!  Joitten väri sopii tosihyvin tähän. Kauan niitä tein, aikaa kului lähinnä siihen, että en voinut ikinä iltaisin myöhään neuloa, koska silloin ajattelu ei ole ihan huipussaan -> en jaksa seurata ohjetta (ohjeet on tyhmiä) -> tulee pikkupikkuvirheitä joita ei koskaan jaksa korjata :D Siispä lapaset ovat kovin erinäköiset.Minulla oli pieni kerä pinkkiä lankaa. Sekä pieni kerä oranssia lankaa. Ja ISO kerä sinistä lankaa. Ensin tarkoituksenani oli neuloa lapaset, jotka molemmat olisivat pinkkisiniset.
Sitten kohtasin karun todellisuuden: pinkki ei välttämättä olisi riittänyt molempiin lapasiin. 

Joten päätin tehdä niistä eriväriset. Äiti ei ymmärrä miksi :D Mutta silti minusta on kivempi neuloa kaksi erilaista kuin täsmälleen samanlaista lapasta. 

Kuviot kämmenpuolelle suunnittelin ihan itse (sen kyllä huomaa: alakämmenen kuvio näyttää ihan alienilta, varsinkin pinkki versio.), mutta lumihiutaleet tai mitkä lie on kopioitu jostain jännästä neulekirjasta joka löytyy kirjahyllystäni=) (kuvat vammaa tosi pahasti, kun ei täällä ole valoa ottaa selviä kuvia kovin myöhään -> käytännössä pakko käyttää salamaa...) Mutta lämpimät ovat, vaikka ovatkin liian kapeat ja kireät ja peukut on liian lyhyet ja sormiosa myös. Mutta mitäs pienistä ei pienetkään meistä! =)

Huomenna pikkusiskon 14v synttärit. Ja mä sain tehdä kakun! Tai se on vielä vähän vaiheessa, mutta HIENO siitä tulee ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti