tiistai 30. marraskuuta 2010

Omituisia otuksia

Lapastehtaasta kuuluu jälleen uutta. Sain eräältä kaveriltani violettia pörrölankaa ja ihan tavallista mustaa lankaa ja tehtävänanto oli väsätä lapaset. Ylijäämälangat saisin pitää. Mutta mistäs mä tuon värisillä langoilla? En mitään. Niinpä väsäsin ensin hämähäkkilapaset, joiden peukalot on kummallisen leveät, kun en ihan tiennyt minkälaista tulee noilla langoilla.
Sitten päätin tehdä vielä toiset lapaset. Kaverini ehdotti alunperin (luultavasti vitsinä), että Mörkö-lapaset olisivat hienot, mutta ajattelin, että kuvio on liian vaikea. Kuitenkin päätin kokeilla ja kyllähän ne sitten ihan hyvin onnistuivat. Sekä hämähäkki- että Mörkö-kuvio ovat siis ihan itse suunnittelemiani. :) Mörkö-lapasten peukalot osasin mitoittaa oikein, mutta (kuten Totoro-lapasillekin kävi) niistä tuli ärsyttävän tiukat.
Lapasista tykättiin, vaikka kaksi paria herätti kyllä kummastusta. :D

Joululahjojen teko sujuu hyvin, muutamia lahjoja on jo valmiinakin. Nyt jo tekisi mieli laittaa tänne kuvia ja tekstiä joululahjoista, mutta valitettavasti lahjojen vastaanottajat lukevat blogin juttuja, joten on vain maltettava odottaa. :)

Operaatio Vanhojenmekko jatkuu sekin (tosin hitaasti), kun ompelukone on jälleen toimintakunnossa. Seuraavaksi vaan loppuu neulat, kun tänäänkin onnistuin yhden hajottamaan. Viimeinen neula menossa. :S

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti