tiistai 23. marraskuuta 2010

Terveisiä Tampereelta!

Sunnuntaina olin Tampereen kädentaitomessuilla. Sieltä löytyi kaikkea kivaa =) Elefanttipussukka on niin söpö =) Olisin tahtonut ehkä mieluummin lähes samanlaisen mutta turkoosin, mutta tämän kappaleen klipsu (kiinnitysmekanismi, mikälie :D) toimi paremmin joten ostin sitten tämän.Tosisöpö pyörylä, jossa on muffinssin kuva, on PEILI! Tommoinen on kätevä olla mukana, varsinkin jos sattuu olemaan piilolinssit. Kesken tunnin on ikävä lähteä ympäri luokkaa pomppimaan, jos tuntuu että silmässä on JOTAIN.

Messuilta ostin (mamma betalar jne) myös korvistaustat, voin tehdä taas jotkut söpöt nappikorvikset hihi ja myös muistimetallia rannekoruihin. Myös valkoinen, suuriHAMPAINEN vetoketju tarttui mukaan =) 

Metalli on kamalan kovaa (voisin tässä ruveta kertomaan mistä sen ominaisuudet johtuvat.. kemiankoe huomenna jejee ja mä tässä päivitän blogia :D ) se melkein tuhosi sakset, ilman että katkesi. Lopulta äiti väänteli metallikieppiä ympäriämpäri ja sai sen poikki. Koska metalli väsyy (kemiaa pienempikuinkolme (blogger vammaa eikä anna mun pistää tähän oikeeta pienempikuinkolmosta. äh.)).Tykkään muuten, mutta päitä en saanut millään mitenkään järkevästi. En nimittäin omista korupihtejä tms, sellaiset söpöt taittuvat sakset oli mulla apuvälineenä kun vääntelin päitä! :D Helmet pysyvät kyllä paikoillaan, mutta päät ovat terävät ja raapivat kättä ja todennäköisesti myös vaatteita.. joten jotakin pitäisi keksiä ennen kuin voin käyttää tuota :( 
Ainoa huono puoli söpössä rannekorussa on se, että se söi melkein kaikki puuhelmeni :( niitä oli ennen tässä purkissa näin paljon, mutta nyt niitä on ihan vähän enää :( joten pitää mennä shoppailemaan ja ostamaan lisää puuhelmiä! =) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti