perjantai 19. marraskuuta 2010

Lapastehtaan tuotoksia

Koko ajan tekee mieli tehdä lapasia - ja kun jämälankoja oli, päätin tehdä kivat raitalapaset. Tarkoituksena oli tehdä kokonaan raidalliset, mutta tajusin että alkuun on pakko tehdä muutama kerros yhdellä värillä. Lopulta päätin tehdä myös lapasten kärjet ja peukalot samalla värillä.
Kuvat ovat vähän kummallisia, mikä johtuu valonpuutteesta (talvi, pimeys ja huono kattolamppu...). Yritin säätää kuvia kuvankäsittelyohjelmalla edes vähän oikeamman väriseksi. Kunhan nyt perusidea näkyy. :)

Lapasista tuli kivan isot, sisään mahtuu tarvittaessa vähän paksummatkin sormikkaan. Lapaset ovat hassusti vinot; toinen toiseen suuntaan, toinen toiseen. Lapasten kanssa oli muutenkin vähän ongelmia (mm. peukalot eivät toimineet kuten piti), mutta onneksi lopulta tuli valmista. Ja onneksi vinotkin lapaset ovat käyttökelpoiset ja - toivottavasti - muotoutuvat normaaleiksi ajan myötä. :D

Lisäksi isin nimipäivä lähestyy, joten päätin väsätä kortin. Alunperin minulla oli korttiin aivan toisenlainen idea, mutten löytänyt netistä tarvitsemia "perustietoja". Päätin siis kokeilla jotakin muuta. Kortin kuvien ääriviivat toistavat päivämäärää ja nimipäiväsankareita. Kuvassa ei näy kunnolla, mutta kirjoitin tummansiniselle korttipohjalle kultaisella ja hopeisella kimallekynällä. Reunat leikkasin aaltoileviksi ja laitoin kortin postiin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti