sunnuntai 26. joulukuuta 2010

Hirveä kasa joululahjoja

Joululahjat on avattu, joten on viimein aika paljastaa, mitä tuli askarreltua paketteihin. En jaksa sen kummemmin selittää, mikä lahja meni kenellekin, eli ne jotka tuntevat lähipiiriäni, voivat arvuutella ja muut voivat vain ihmetellä lahjoja. :) Luvassa on siis kilometripostaus täynnä kuvia.

Kauppakassiin kului pari mustaa kangastussia, mutta ei se mitään. Sisälle ompelin vihreän vuoren, kassi on melko iso, joten pitäisi säilyä ehjänä ja sisään vieläpä mahtuu paljon. Kuvina on kaupunki, toisella puolella päivä, toisella yö. :)

Liettuasta löytyi juuri sopivan kokoinen ja värinen vihko. Sen koristelin reseptivihkoksi. Kanteen olisin halunnut laittaa Muumi-reseptikortin, mutta kaupat vaihtoivat normikortit joulukorteiksi, enkä siis löytänyt. Niinpä ihan tavallinen Muumi-kortti sai paikkansa kannesta. Kortin takia kontaktimuovi meni kupruun. :( Uskalsin silti antaa lahjan, sillä uuden väsäämisessä ei enää olisi ollut mitään järkeä ja oikean väriset materiaalitkin olivat lopussa.


Neulottu kännykkäpussi sai silmät ja vetoketjuhampaat. Pussukassa on tilaa myös rahoille tai avaimille.
Kirpputorilta löytämästäni kankaasta syntyi pehmolelu, joka sai nappisilmät, veikeän ilmeen ja jopa kaulaliinan. Kädet ompelin käsin, sillä kaikki raajat eivät mahtuneet sillä tavalla, kuin olisi pitänyt, jotta ne olisi saanut koneella ommeltua.

Jo kolmena vuotena olen ostanut Piirrä itse -kalenterin ja piirtänyt lintuja. Tänä vuonna teemana oli ammatit ja tässä muutama kuva (lisää joululahjoja tulee vielä jonakin päivänä):

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti