maanantai 27. joulukuuta 2010

Vielä lahjoja ja vähän jotain muutakin

Kaverit saivat tänä vuonna joululahjaksi vihkot (klikkaa kuvat isommiksi nähdäksesi tarkemmin). Jokainen sai oman tyylisensä vihkon - tai ainakin toivon niin, sillä samannäköiset paketit saattoivat HELPOSTI mennä sekaisin. Kiitoksia on kuitenkin tullut, joten kovin pahoja sekaannuksia tuskin on sattunut.


13 vihkoon kului älyttömästi liimaa ja lehtileikkeitä. Vihkojen tekemisen aloitin jo aikaa sitten, kun sain inspiraation. Lahjat olivat valmiina hyllyllä odottamassa, ja kuka tahansa kavereistani olisi voinut ne sieltä bongata, vaan eipäs bongannut! :D


Amalia sai, jo vähän ennen joulua, lahjaksi virkatun pallon, jota tehdessäni alunperin vain kokeilin virkkaustaitojani. Päätin täyttää pallon ja lahjoitin sen Amalialle. Hetken kissaneiti jaksoi sillä leikkiä, mutta nyt pallo lojuu toimettomana nurkassa pölyttymässä.

Jouluna herkuteltiin. Ihan tavallista juustokakkuohjetta vähän soveltaen syntyi jouluinen herkku. Keksipohjaan murskattiin Digestive-keksien lisäksi hiukan pipareita. Välikerrokseen ripaus kanelia ja liivatteet glögiin "sulatettuina". Päällinen on puolukkamurskaa, jonka seassa on vähän metsämarjasosetta, sillä puolukat eivät aivan riittäneet. Hyvää. :)

Joululahjaksi sain peräti kuusi kerää lankaa. Novitan sinisestä ja vihreästä Kukkaketo-langasta syntyivät "raidallisetraidalliset", pitkävartiset villasukat, jotka muuten lämmittävät mukavasti. Neljä kerää Isoveli-lankaa ja isot puikot odottavat vielä käyttötarkoituksen löytämistä.

Lahjapaketeista löytyi paljon muitakin käsityö- ja leipomisjuttuja; ohjekirjoja, muffinsivuokia, elintarvikevärejä... Aika vaan puuttuu. Tosin, eiköhän sitä tässä joskus ehdi leipoa jotakin. :D

Äidiltä sain (toivomani) pieniruutuisen vihkon, jota piti tottakai vähän tuunata (muun muassa lahjaksi saamillani Muumi-tarroilla):

Nyt on minun osaltani joululahjat esitelty ja on aikaa alkaa suunnitella vuoden 2011 käsityö- ja leipomishärdellejä. Hyvää Uutta Vuotta kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti