keskiviikko 8. joulukuuta 2010

Kuvia

Sain kavereilta heidän koulukuvansa, ja tahdoin laittaa ne jotenkin kivasti esille. Kotona ei vain ollut mitään kivoja kehyksiä. Paitsi 3 tosi tylsää puista kehystä suoraan Ikeasta. Joten päätin vähän tehdä niille jotakin.

Alunperin ajattelin laittaa näitä sarjakuvia, mutta en saanut niitä pysymään, ja erikeeper-vesiliuos (oikea decoupage-lakka oli pikkusiskolla jemmassa.. -.-) kasteli sarjakuvat, ja ne kun olivat leikattu sanomalehdestä, niiden takapuolelta näkyi mainoksia. Joten äidin lautasliinalaatikon penkominen oli ehkä parempi vaihtoehto. Käytin erilaisia Marimekon lautasliinoja.  

(kuvat on tosi laatuja, koska mulla on tässä jaksossa melkein joka päivä koulua siten, että lähden pimeällä kouluun ja tulen pimeällä kotiin... Ja kavereiden söpöt kuvat ovat ihan vinksin vonksin, koska mulla vain on niin eläväinen kaveriporukka ;) )  

Ajattelin laittaa alhaalla olevat sinisen ja vihreän lautasliinat eri päin, siten että toisessa olisi tumma kuvioraita vaakasuunnassa ja toisessa pystysuunnassa, mutta tehdessäni näitä meillä oli hirveä häslinki kotona päällä joten... nyt kävi näin. Mutta ovat ne ihan kivat noinkin =)

Kehysten taakse ei saa katsoa, koska en osaa oikein leikata märkää lautasliinaa siististi :D mutta sitten kun (joskus ikuisuuden päästä...) saan nuo seinälle, ei takapuolella ole mitään merkitystä =)

Joululahjoja pitäisi vielä muutama väsätä. Ja muutama on puoliksi kesken. Ehkä saan ne jouluun mennessä tehdyksi =) tai sit mun kavereilla ei oo kivaa ;D

2 kommenttia: