sunnuntai 5. joulukuuta 2010

Sitä sun tätä

Ostin (okei, äiti osti mulle) täältä myös Dropsin alpakkalankaa. Neuloin siitä ihan hirmu hankalalla ohjeella tuubikaulurin! =) Tuli aika kiva. Ja vaikuttaa kovin lämpimältä :D Kaulurissa on noin 160 silmukkaa, ja se on neulottu paksuilla pyöröpuikoilla ainaoikein. Lankaa meni kaksi kerää. Ei todellakaan vaikea, pystyi neulomaan illalla (yöllä) ihan hyvin! =)  En halunnut yksiväristä, koska kärsivällisyyteni ei olisi todellakaan riittänyt yksiväriseen pötkylään. Joten tein epätasaisia (lähinnä epämääräisiä...) raitoja. Tykkään enemmän kuin yksivärisestä :D 
Tänään olen väsäillyt sitten koruja. Barbikakkua tehdessäni pengottiin siis barbilaatikoita, ja sieltä löytyi, yllätys yllätys, barbien kenkiä. Olen jo pitkään ajatellut, että barbinkenkäkorvikset olisivat aika, hmm, ihkut :D nyt minullakin on sellaiset.
 

Ongelmana oli vain, että toinen kengistä oli rikki. Juuri siitä kohtaa, mistä korupiikki piti pujottaa kengästä läpi. Liimasin kengän ehjäksi Erikeeperillä, koska en omista sen lisäksi muita liimoja (paperiliimakin vissiin loppu...). Toivotaan että kestäisi kiinni!

Myös pinkit ja mustat kengät löytyivät. Mustat ovat vain kamalan painavat, joten niistä tuskin tulee korviksia. Ja sitäpaitsi pikkusiskoni hajotti toisen kokeillessaan, mahtuuko se hänen 14v-synttärilahjaksi saamalleen barbille. Pinkit kengät olisivat korviksina tosi ihanat muuten, mutta en tiedä miten saisin niihin reiät järkevästi. Ja toinen niistäkin on rikki :D 

Äitille tein joululahjaksi rannekorun. (voin huoletta kertoa sen täällä kaikille, koska olen kovin varma ettei hän ikinä selviä blogiimme asti. Ensinäkin, alakerran tietokone on vähän rikki, ja toiseksi, pikkusiskoni on siinä 24/7.)  Laitoin helmiä siihen jännään rannekorumetalliin, jota myöskin ostin täältä. Koska en edelleenkään omista korupihtejä, olen onnistunut tuhoamaan sekä sormenpääni että sakseni. Pikku vikoja =)

Tein myös toisen samantapaisen korun, mutta eri helmistä. Siitä en uskalla laittaa kuvaa tänne, koska sen saaja saattaa joskus käydä täällä katselemassa =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti