perjantai 10. joulukuuta 2010

Teipin kanssa sähläämistä

Vanhasta matikanvihkosta loppuu pian tila, joten päätin tehdä uuden jo valmiiksi odottamaan. Viimeksi oli Muumeja, joten tällä kertaa piti keksiä jotakin muuta - tietenkin Karvisia! Päätin vähän matkia Repsua ja laittaa Karvinen-sarjakuvia tuolla tavalla peittämään (melkein) koko vihkon kannen, sillä sarjakuvia oli paljon, ja muuten ne olisivat menneet iha huonosti - enkä edes tiennyt, minkä värin olisin laittanut pohjaväriksi.

Liima oli lopussa, joten liimailin sarjakuvat vihkon kanteen aivan pienillä teipistä pyöritetyillä rullilla. Kontaktimuovikin on lopussa, joten en vielä päällystänyt vihkoa. Päällystäminen vähän karmii, sillä teipillä "liimatuilla" sarjakuvilla voi olla taipumusta pistää vastaan... Kauhulla odotan. :S

Kuten Muumi-vihkossakin, jatkuvat koristelut sisällä. Vihkon sivuilla on vanhoista Karvinen-kalentereista leikattuja kuvia, joita on hauska katsella mahdollisesti tylsillä matikan tunneilla. Vihkon kannessa on tosin niin paljon lukemista, että täytyy varoa, ettei jumitu koko tunniksi sarjakuvia tuijottamaan.

Kuva vihkosta on vähän kökkö valaistuksen vuoksi, mutta ehkäpä siitä perusidean ymmärtää.

Viime sunnuntaina sain viimein kiikutettua Liettuan tuliaiset "oikeille omistajilleen". Serkut saivat söpöjä suklaajuttuja (toinen söi omansa heti), joille väsäsit pienet vihreät pussit, etteivät ne hajoaisi tai leviäisi laukun pohjalle. Tuliaisiksi päätyivät myös suklainen autotikkari ja pussillinen kaktusteetä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti