perjantai 17. joulukuuta 2010

Var skulle jag vara utan er?

Valokuvapaikoissa on joulualennukset ja kun tilattiin joulukortteja (juttua tulee ensi viikon puolella) niin päätin samalla teetättää viimein kaverikuviakin! Eilen ostin tuollaisen kierrevalokuva-albumin kuville ja rupesin samantien koristelemaan (ja jätin lukematta ruotsin sanakokeeseen, jonka opettaja onneksi unohti!).

En halunnut laittaa mitään tiettyä väriä albumin kanteen, joten valikoin leikkeet leikelaatikkoni "random"-laarista. Keskelle laitoin kuvan (joka on muuten todella komeasti sensuroitu) ja sen ylä- ja alapuolelle liimailin kavereiden antamia koulukuvia. Kanteen vielä vähän tekstiä, niin valmista tuli! :)

Sitten vielä takakansi. Takakanteen en viitsinyt liimailla kuvia ja pelkkä värien sekamelska näytti aivan liian tylsältä! Päätin sitten liimailla yksittäisistä kirjaimista Leevi and the Leavingsin kappaleen Rin Tin Tin parin ensimmäisen säkeistön sanat koristeeksi. En viitsinyt leikkiä liimalla, sillä... ei. Siispä leikkelin kontaktimuovista suikaleita ja liimailin niihin kirjaimia oikeaan järjestykseen (kirjoitin sanat paperille ja keräilin kirjaimia kirjoittamieni sanojen päälle ja vasta sitten liimailin). Puolessa välissä tuli sellainen olo, että TAAS tulen hulluksi keksimieni koristelu-ideoiden kanssa, mutta lopulta takakansi oli valmis ja lopputulos varsin viehättävä. :)

Kontaktimuovilla päällystämisen päätin jättää viikonlopulle, mutta muuten albumi on kuvia vaille valmis!

2 kommenttia:

  1. Selailin tätä blogia tässä jonkin aikaa, ja tajusin, että täähän on täynnä ihan mahtavia juttuja! Erityisesti moniväriset ja kirjoneulelapaset ovat maininnan arvoisia! Piipahdan joskus uudestaankin, se on varmaa!

    VastaaPoista
  2. Kiva kuulla =) lukijaksikin saa tietysti liittyä ;)

    VastaaPoista